7 Kasım 2008 Cuma

3_D sticker yapımı






Beğendiğim ve takip ettiğim el işi sitelerinden biri Teddys -handarbeiten.Bu 3 D sticker yapımını da orada gördüm ve çok beğendim.Siteye girdiğinizde sol kolondaki 3D sticken bölümünü tıkladığınızda bu teknikle yapılan işlerden örnekler bulabilirsiniz ayrıca modellerin yapım aşamaları fotoraflarla detaylandırılmış.Bu yosunlu gibi duran stickerlerden oğlum için almıştım,puf puf duruyor.Ama bu şekilde elde yapılması değişik yerlerde kullanılması çok cazip.

Burada farklı aparatlar kullanılıyor yapmak için,merak ediyorum acaba burada satılıyormu? Bilen,gören varsa haber versin lütfen.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

merhabalar. 10 marifetteki scrapbook kağıdı ile duvar süslemesini çok beğendim. Bende yapmak istiyorum.O kağıdı nerden bulabilirim. Normal defter kaplamada kullandığımız kağıtlardan mı yoksa duvar kağıdı mı?

Bitki Cadısı dedi ki...

hayır,scrabook kağıtları ayrı olarak satılıyor ama internetten ücretsiz olarak print edeceğiniz sitelerde var 10 marifette bu konu ile ilgili bir yazı vardı.oraya bakabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

punch nakışı iğnesi satılıyor benim sorduğum yerde 12 ytl idi aynı isimle google da ararsanız göreceksiniz

Bitki Cadısı dedi ki...

ah bilgi için teşekkür ederim arkadaşım hemen araştırıp bu iğneden edineyim adını bilmiyordum yazdığınız için teşekkür ederim.Keşke adınızı da yazsaydınız.
teşekkürler.

Adsız dedi ki...

yaptığın herşeye bayıldım yaratıcısın