17 Aralık 2009 Perşembe

KERMES HAZIRLIKLARI



19,20 ve 21 aralık tarihlerinde marmaris netsel marinada ki yılbaşı kermesine katılıyorum,yoğun hazırlık içindeyim,işte yaptıklarımda bir iki parçayıda size göstereyim dedim.


Tül bir eldivene çalıştığım dekoratif lavanta kesem üstündeki çiçekler tele boncukla yapıp buket şeklinde dizayn ettim,içine eldivenin formunu koruması için biraz elyaf ve tabiki bolca lavanta koydum.Bu modelin siyah ,lacivert ve beyaz renkte eldivenlere çalıştım.
İşte buda severek yaptığım korkuluğum kafa içi elyafla dolduruldu ,surat kumaş boyasıyla yapıldı,kollar ve bacaklar elyaf dolgu yalnız vucut kısmı dik olup oturabilmesi için içine köpük koydum ,bir alet filan aldığımızda içinden çıkan beyaz şeyler varya işte onlardan bir sabun boyudunda kesip koydum,bu arada saçları için topladığım kuru otları kullandım ve spete silikon tabancamla yapıştırdım,ben fototraflarken içine sabun koydum ama esas meyve sepeti olarak tasarladım.Bu arada etrafın dağınıklığına bakmayın çalıştığım için masanın üstü malzemelerle dolu. bakalım yaptıklarımı beğenecekmisiniz sizde ,bu arada bu tarafta oturanları kermese bekliyoruz mutlaka ben turynç kadın platformunun stendında olacağım .
görüşmek üzere hoşçakalın.

7 yorum:

Nedret dedi ki...

Haydi hayırlısı.Bol kazançlar dilerim.

embir dedi ki...

canım çok güzel olmuş ikisi de süper

Bitki Cadısı dedi ki...

teşekkür ederim canlarım.kermes iyi geçti,bu arada yeni iş bağlantılarıda oldu kısacası çok verimliydi.

Gülen Tezer dedi ki...

Cadı'm; ben daha önceden seni izliyordum ama kayboldun ortalıklardan :( Döndün iyi oldu :)
Kese de korkuluk da çok güzel olmuş ama o korkuluğun korkutacağından emin misin :)

Bitki Cadısı dedi ki...

gülen,cim korkuluk korkuluktan başka palyoçoya benzedi biraz ama boşver onu zaten tarlaya değil meyve spstine koyduk ahahaha :))))

nalan dedi ki...

benim sergi de bitti döndüm.bir ara konuşuruz öptüm

embir dedi ki...

Mutlu yıllar...