2 Ağustos 2009 Pazar

DOĞAL GÜZELLİK ÜRÜNLERİ

Ne zamandır bu konuyu yazmak istiyorum ama bir türlü olmadı,pek çok ürün var sizlere anlatacağım,genellikle önce kullanıp sonra yazmayı seviyorum.Bu gün size denediğim ürünlerden bahsedeceğim.Bunlardan bir tanesi Türkiye'de satılan ama yeterince tanınmayan bir ürün. Doğal bir botoks alternatifi olarak kullanılıyor.Doğal bir kağıt ve üzerinde bitkisel bir zamkı var. gülsuyu veya mineral su kullanarak bantın üzerindeki maddeyi aktif leştiriyorsunuz. Kırışığın olduğu yere yapıştırıyorsunuz.En az 3 aat ama en iyisi bütün gece tutmak.Daha ilk günden etkisini görüyorsunuz bantlar iki şekilde; alın ve göz çevresi için bir de ağız çevresi için.Ben alnımdaki derin mimik kırışığı için kullandım bir ay hergün kullanıyorsunuz sonra ara ara devam ediyorsunuz.sonuç gerçekten iyi.ürünün resmi sitesi burası.

Ürünün avantajlarına gelince,bir kere kullanımda hiç risk yok,bir diğeri fiyat avantajı satış fiyatı eczanelerde 70 tl ama internet sitelerinden daha ucuza alabilirsiniz.A az kalsın unutuyordum ürünün birde hyaluronik asit içeren ıslatma spreyi var ama ben onu almadım,normal gülsuyu ile ıslatıp öyle kullandım. bir kutuda 114 adet bant bulunuyor bu da gerçekten uzun bir süre kullanmaya yeter.
Diğer bir ürün ise selülitlerle ilgili,Mucize gibi bir ürün ,ben yurt dışından alıp kullanmıştım ama şimdi türkiyede'de satılmaya başlamış.Gerçekten çok iyi bir ürün.Tamamen bitkilerden elde edilmiş bir serum,serumu uygulayıp4 dk bekliyorsunuz sonra tekrar uyguluyorsunuz selülitlerde %47 azalma sağlıyor ve bu belirgin bir şekilde görünüyor yaklaşık 6 haftalık bir uygulamada ise %72 oranında etki sağlıyor.Gerçekten güzel bir ürün sorunsuz kullandım şimdilik selülit sorunum yok ancak bu etki uzun vadelimi bunu zaman gösterecek tabi.Gelelim ürünün fiyatına burada 240 tl civarı satılıyor.Sitesinde satış fiyatı 87 dolar ve 2 kutu alana 1 kutu bedava.bir kutuyaklaşık bir ay gidiyor.Bu da ürünümüzün sitesi.
Bahsedeceğim bir diğer ürün grubu ise yine bitkisel yüz ve vucut bakım ürünü avrupa ve Amerkada pek çok ünlünün de beğenerek kullandığı bu ürünler sanırım ülkemizde yok.Ancak strawberry de satıldığını biliyorum .Burasıda ürünlerin orjinal sitesi.
ürünler sadece biz kadınlar için değil şirketin erkek bakım seriside mevcut.Fiyatları ise 30$ ila 80$ arasında değişiyor.Gerçekten çok kaliteli ve etkin ürünler.
Bu günlük benden bu kadar ,kendinize iyi bakın.

1 yorum:

Cafe Gusto dedi ki...

Her 2 bloğunuza da bayıldım.Bundan böyle takibinizdeyim.Ellerinize sağlık..sevgiler...