6 Ocak 2009 Salı

Yeni Yılda Güzel Şeyler Olsun İstiyorum

merhaba,

herkese harika bir yıl diliyorum bu yıl umarım herşey gönlümüzce olur ve tabii şu çirkin savaş kısa zamanda biter umarım,İsrail'i şiddetle kınıyorum,özellikle sivillerin öldürülmesi,çocukların öldürülmesi en kötüsü bence.Yakın bir zamanda ateşkes olmasını diliyorum.Rusya ile çıkan doğal gaz krizide en kısa zamanda aşılsın,yoksa bu kara kışta,doğalgaz kullananların halleri ne olacak?

Gerçi son zamanlarda doğalgaz kullananlar da pek çok tehlike yaşıyor.Lütfen çok dikkatli olalım.

Havalar da iyice soğudu ,bizim burada gerçi o kadar soğuk yok özellikle dün çok sıcaktı dışarı çıkarken bir eşortman giymiştim onunla bile terledim bu gün de sabahtan yine çok sıcaktı fakat öğlenden sonra yağmur başladı ve peşinden dolu yağdı,yinede hava çok soğuk değil,bu gün nette geziniyordum,kendime kışlık bir şeyler yapayım diye tesadüfen bir blogda kazak süsleme ile ilgili birşey buldum eski kazağı kar desenleriyle süslemişler,güzel olmuş.Benim de kullanmadığım bir iki kazağım var onları ben de değiştirmeyi düşünüyorum.


Bu arada sevgili Nalan abla blogunda kaat'ı sanatı ile ilgili başlayacak olan bir kursu duyurmuş,
Ankara'da otursaydım Nalan Abla'nın öğretici olduğu bu projeye muhakkak katılırdım,gerçektende ilgiyle izlediğim bir sanat,yapmak isterdim doğrusu.
Nalan Ablacım buradan sana kolaylıklar diliyorum.
Ay bu arda CW'den haberi olan varmı acaba ,bilenler bana da haber versin bloguna tıklayınca kaldırıldı diyor.
Bu ara elimde bir panço var hala daha bitiremedim,birazda sıkıldım bitsede başka işler yapsam,Gece'nin blogunda gördüğüm babet ev terlikleri çok güzeldi onlardan yapmayı istiyorum ama bakalım,yapabilirsem.
Şimdilik bu kadar sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın lütfen

4 yorum:

beyaz mendil dedi ki...

Yeni yılın hepimize sağlık,sıhhat,bereket ve BARIŞ dolu yarınlar getirmesini diliyorum.

embir dedi ki...

Canım sana da tekrar mutlu bir sene diliyorum. CW bu aralar çok meşgulüm demişti ama ben ona bir mail yazayım bakalım ne olmuş, habe alırsam sana da yazarım canım. Öptüm.

cicibici bişeyler dedi ki...

Mutlu yıllar olsun herkez için.Kazak motifi çok hoş,kar tanesi motifini çok severim.Paylaşım için teşekkürler.

Cocukla Cocuk dedi ki...

Mutlu gönlünce bir yıl olsun. Anlamsız savaş bitsin. Kafandaki tüm faaliyetler tamamlansın. kazak süsleme sitesie bakalım şimdi