7 Kasım 2008 Cuma

Kendinizi Nasıl Görmek İstersiniz?



That New Look 1.0,yeni bir imaj programı, evet, bu programla,kuaföre gitmeden saçınıza hangi modeli vereceğinize bakabilir rengi ve boyu nasıl olacak,dalgalı mı çok yakışacak yoksa düz saç mı daha iyi duracak deneyebilirsiniz, ayrıca programda değişik makyaj tekniklerini uygulama imkanınızda var.Ben de evvelden Maggie diye bir program vardı ,o da güzel bir programdı ama biraz eskidi :)) Bu programda maggie den farklı olarak vucut bölümüde var ve burada liposation,ve göğüs şekillendirmeler yapılabiliyor,yine yüz bölümünde burun yapınızı değiştirebilir değişik göz renkleri ve kaş modelleri kullanabilir gözlükvb. aksesuar ekleyebilirsiniz.

Şimdi bunu kullanmaya başladım daha tam alışamadım ,diğerine göre biraz farklı geldi . Tarzında

bir değişiklik yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.Bu tarz programlar kuaförde yaşayacağınız hayal kırıklıklarının önüne geçmek için bire bir. İyi Eğlenceler.

4 yorum:

Zenciörgüsu dedi ki...

merhabalar!çok ilgimi çekti bu program,teşekkürü bir borç bilirim bu güzel paylaşım için:)
birde izin istiyorum,bu bilgiyi kendi blogumda da paylaşabilmek için,beni ziyaret edenlerde bilsin isterim.Çalıntı olmasın,helal olsun diye :)) sevgiler..

Bitki Cadısı dedi ki...

nostatic elbette kendi blogunda paylaşabilirsin,diğer bloğum bitki cadısına da beklerim.Bu arada program acayip eğlenceli.

Adsız dedi ki...

bu süpermiş sağol canım

Bitki Cadısı dedi ki...

ay bende pek beğendim hergün yeni bir model deniyorum :))