2 Kasım 2008 Pazar

İştescrapbooklarım




İşte bunlarda benim yaptığım scrapbooklarım nasıl olmuş dün size bahsettiğim site yaptım,üstteki hazır şablonla yapılmış,alttakini ise ben dizayn ettim. Bu çalışmaları bir sitede hazırladım adresi dünkü yazımda vardı .Siteye ücretsiz üye oluyorsunuz, ve size bir scrapblog sayfası açıyor.Çalışmalar iki şekilde oluyor isterseniz boş bir sayfa alıp tüm öğeleri (arka plan stickerler vb.) kendiniz seçiyorsunuz ve kullanacağınız fotorafı yükleyip çalışıyorsunuz.Diğer seçenek ise hazır temalar üzerinde çalışmak ,burada da resmi temadaki çerçeveye veya onu silip istediğiniz yere yerleştiriyorsunuz stickerleri istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz. sitede 100 kadar arka plan ve 7000 civarında da sticker var,işiniz bittiğinde scrapblogunuzda yaptığınız çalışmaları yayınlıyorsunuz isterseniz herkese açık seçeneğini veya izinli kişiler görebilir seçeneğini seçebilirsiniz.Yaptığınız çalışmayı bilgisayarınıza indirebilir veya print edebilirsiniz son derece zevkli oluyor yapması.İlgilenenlere şiddetle tavsiye ederim.Dünkü yazımı takip edemeyenler içinse adres işte burada.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok güzel bir sitedir bu hatta arada yarışmalarda var katılmıştım ben 2 sene önce ilk 50 ye girdimdi :) cici olmuş canım

Bitki Cadısı dedi ki...

iste ne yapalım biz biraz geriden takip ediyoruz böyle şeyleri,ben daha yeni merak sardım kimbilir belki bende bir yarışmaya katılırım,bu arada senide tebrik ederim canım.

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok güzel bir site. Senin çalışmalarda çok şirin olmuş. Teşekkürler bilgi için

Turk Anne dedi ki...

Scrapbook buradada cok populer, Plaj temasini begendim, iyi calismalar.

Boncukçu dedi ki...

Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlık, site için de teşekkürler.Scrapbook'un ne işe yaracağını anlamamıştım bir türlü:))

Adsız dedi ki...

Süper bir şey bu girdim çıkamıyorum :)) ben de yaptım bak : http://kalderavolkan.wordpress.com

Tekrar teşekkürler.

Bitki Cadısı dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar,biraz elim alışınca daha iyi olacak sanırım.

GeCe dedi ki...

Çok güzel ama bir eleştiride bulunacağım, scrapbook'da asıl odak sizin resminizde olmalıdır bence, diğerleri de onu şirinleştirmek için kullanılır. Denemelerinizde ilk göze çarpan resim değil de diğer objeler olmuş, o zaman sanki asıl vurgu gözden kaçmış. Bu açıdan da dikkat etmek gerekiyor bence. Sevgiler.

Bitki Cadısı dedi ki...

gece teşekkür ederim,haklısın aslında ben stikerleri kullanırken biraz abarttım.oğlumda yanımdaydı anne bonibon da yap,balonda koy filan dedikçe gaza geldim açıkçası.:)).Bir daha ki sefere önerini dikkate alacağım canım.

Adsız dedi ki...

Sevgili cadı kazanı çok teşekkürler paylaşım sayesinde çok güzel resimler ortaya çıkıp bloglarda gözümüz bayram edecek.:) Bende dün akşam sayende yaptım ama bilgisayarıma yükleyemedim. Bana yardımcı olur musun? Tekrar teşekkürler.www.balpetegivekraliceleri.blogcu.com

Bitki Cadısı dedi ki...

balpetegive kraliçeleri,size blogunuzdan ulaşmaya çalıştım ama ne yazıkki görüntülenemiyor diyor,bende sorunuzun cevabını buraya yazıyorum.file sekmesinden ilk önce saveyi tıklayıp kaydedin daha sonra yine file sekmesindeki en altta görünen export jpeg i tıklayıp bilgisayarınıza indirebilirsiniz. güzel çalışmalarınızı görmeyi bekliyorum.

Adsız dedi ki...

merhaba
balpetegivekraliceleri.blogcu.com
Evettttt başardımmmm sayende cadı kazanı!!!Sitemede koyacağım. Çok teşekkürler...Eskiden hayran hayran bakardım şimdi bende yapabileceğimmmm. Çokk mutluyum çokkk....Facebookta oğluma albüm yapacaktım.Çok işime yarayacak bu scrabooklar...