10 Aralık 2010 Cuma

Kış İçin Yeni yaptığım Şallarım



Merhaba,


Soğuklar başlıyor,bende kış için 3 şal yaptım,biri punch nakışı ile diğer ikisi ise örgü,Bir arkadaşımda sağolsun mankenlik yaptı fotorafladım.Siz de bir görün istedim bakalım beğenecekmisiniz?

Ebruli yünle olanı firkete ile yaptım,yapması bayağı zevkli oldu,Punch nakışıda öyle işlemesi çok zevkli şimdi bir de yeşil kumaş üzerine işleme yapıyorum,desenleri kafamdan kendim çiziyorum.Punch nakışına devam edeceğim sanırım zevkli çünki ,sanırım başka şeylerde yapmaya devam edeceğim .En üstteki gri şalın beresini ve eldivenlerini de yaptım bu arada ama hemen sattım o yüzden onların fotorafını çekemedim.Bere çok hoş oldu o modelden tekrar yapıp yılbaşı için tezgahıma da koymayı düşünüyorum.Bugünlük bu kadar görüşmek üzere.





7 yorum:

mandalincikmazi dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel ..
Özellikle kırmızıya bayıldım çok şık.
Ellerine sağlık arkadaşım
güle güle iyi günlerde kullan.......

Bitki Cadısı dedi ki...

Sağol Yıldızcım,teşekkür ederim

embir dedi ki...

canım ya üçüde çok güzel, emeğine sağlık ve bol satışlar diliyorum.

nalan dedi ki...

Ellerine sağlık ,güzel olmuşlar
güle güle iyi günlerde kullan

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

punc nakış yaptığınız çok şık olmuş.. hemen göze çarpıyor. mavi olanı nasıl yaptığınızı da çok merak ettim doğrusu...

Adsız dedi ki...

Hepsi harika olmuş elinize saglik sizi takip edecegim bebn panc nakisina Merak sardim ama hic bir yerde videolu yapimini bulamadim siz bulursaniz eklermisiniz Facebook Ana sayfaya tesekkurler !

Adsız dedi ki...

Bu arada ismim Filiz Akyol yazmayi unutmusum ozur . Ben almanyada yasiyorum evde kucuk kopegim var . Evden cikamiyorum onun icin mesgale ariyorum bana yardimci olurmusunuz . Eml adresim: filizakyol@ hotmail. De burayada ulasabilirsiniz .